Edmond Panariti: LSI është kundër bujqësisë së latifondeve

Deputeti i LSI-së, Edmond Panariti ka reaguar me anë të një statusi në Facebook ku shprehet se po qe se zgjerim dhe konsolidim i tokës bujqësore, do të thotë ta lësh bujqësinë në duart e një grushti landlordesh,LSI është kundër!

Më poshtë statusi i plotë:

LSI është kundër bujqësisë së latifondeve !! Po qe se zgjerim dhe konsolidim i tokës bujqësore, do të thotë ta lësh bujqësinë në duart e një grushti landlordesh, atëherë ne themi Jo…atëherë ne themi.. Ndal…. Ne jemi kundër! Sepse jemi për konsolidim të tokës dhe fermës, me anë te bashkimit dhe bashkepunimit te fermerëve zoterues të saj duke i mbeshtetur me grante dhe lehtesim taksash.. Ne te kundërt, do të zbrazen fshatrat dhe do të degdisen fermerët drejt emigrimit dhe mjerimit.

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al