Edmond Panariti: Për socialistët arritje në bujqësi vazhdon të mbetet rritja e eksporteve

Ish-ministri i Bujqësisë Edmond Panariti ka reaguar në lidhje me analizën gjashtë mujore të ministrit aktual Niko Peleshi ditën e sotme të zhvilluar përpara Grupit Parlamentar Socialist.

Panariti i ka bërë thirrje pasardhësit të tij që të heshtë, pas raporteve që ky i fundit publikoi për vitin 2018.

 

Postimi i plotë:

Për socialistët, arritjet e bujqësisë për 2018, vazhdojnë të mbeten rritja e eksporteve me mbi 20% dhe përmirësimi me dyfish i bilancit bujqësor eksport import gjatë vitit 2017? Të paktën përpiquni të heshtni kur nuk keni gjë për të thënë!!

Burimi: (integrimi.al/T.I)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al