Edmond Panariti: “Vendit i duhet pjekuria, burrëria dhe përvoja e një personaliteti si Ilir Meta”

“Vendit i duhet pjekuria, burrëria dhe përvoja e një personaliteti si Ilir Meta”, ka qenë ky urimi i Ministrit të Bujqësisë, Edmond Panariti.
“Një urim i përzemërt mikut, kryetarit dhe tani edhe Presidentit tim, Ilir Meta. Në këto kohë të trazuara, vendit i duhet pjekuria, burrëria dhe përvoja e një personaliteti të tillë”, uron Panariti.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al