Egi Idrizaj/ Një hap më pranë BE dhe botës Frankofone

Egi Idrizaj, një nga të rejat e LRI-së, pjesë edhe e departamentit të marrëdhenjeve me jashtë në Lëvizjen Rinore për Integrim, ndodhet në Luksemburg si përfaqësuese e forumit në Parlamentin Rinor Frankofon.

Me anë të një statusi në facebook, Idrizaj ka theksuar faktin se LRI vijon traditën e përfaqësimit rinor në arenën ndërkombëtare duke u dhënë atyre mundësinë për të shprehur mendimin dhe problemet në nivel evropian.

Statusi i plotë:

“LRI vazhdon traditen me perfaqesimin rinor ne arenen nderkombetare. 👫🇪🇺
Sot kam shansin te perfaqesoj forumin me te madh rinor ne Shqiperi ne “Parlamentin Frankofon des jeunes” ne Luksemburg.
📌Kjo eshte nje mundesi per te shprehur mendimin dhe problemat e te rinjve ne nivel europian.
📌Nje mundesi per te rinjte shqiptar te jene me pran europes dhe te shkembejne idete dhe kulturat. Nje hap me prane BE dhe botes Frankofone. 🇦🇱🇪🇺
#LRI #njeshanspertegjithe ❤🌹”.

Burimi:( integrimi.al / E.S )

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al