Endrit Braimllari: Projektligji për Vettingun në Policinë e Shtetit konfirmon dhe njëherë atë çka në kemi thënë prej kohës që Policia e Shtetit është lidhur me krimin e organizuar dhe trafikun e lëndëve narkotike

Fjala e deputetit te LSI Endrit Braimllari ne Komisionin e Sigurise:

Projektligji per Vettingun ne Policine e Shtetit konfirmon dhe njehere ate cka ne kemi thene prej kohes qe Policia e Shtetit eshte lidhur me krimin e organizuar dhe trafikun e lendeve narkotike, E perfshire drejtperdrejt ne deformimin e vullnetit te votuesve ne zgjedhjet e fundit. Kjo nisem duhet vleresuar por duhet te sqaroj disa pika te rendesishme. E para kush e ben Vettingun e asaj trupe qe do kaloje ne Vetting Policine e Shtetit? kjo nuk parashikohet. Si mund te filloj ky proces pa kaluar ne Vetting ata qe do kryejne procesin?! Kjo nuk eshte e moralshme qe nje trup kalon ne Vetting Policine e shtetit nderkohe ajo trup nuk ben Vetting per vete, pra cfare besushmerie do sjelli kjo per procesin?

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al