Endrit Braimllari: Me planin e LSI, ne do të krijojmë më shumë shanse për të rinjtë, biznesin dhe punë të mirëpaguara

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, njëkohësisht kandidat për deputet për qarkun e Tiranës, Endrit Braimllari ka zhvilluar takime në çdo shtëpi për të takuar çdo banor.

Në takimet e tij Braimllari ka dëgjuar qytetarët për shqetësimet dhe problemet që ata hasin në përditshmërinë e tyre .Ai i ka informuar këta banorë në lidhje me planin që ka krijuar Lëvizja Socialiste për Integrim të cilin do ta vendosi në zbatim pasi të marri drejtimin e vendit.Braimllari ka theksuar se vetëm duke i dëgjuar dhe ndihmuar këta qytetarë do të mund të zhvillohet ky vend.Gjithashtu  është shprehur se Plani i LSI ofron më shumë  shanse për të rinjtë, biznesitn dhe shanse për punë të mirëpaguara.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al