Endrit Braimllari: “Politika duhet të jetë në shërbim të zhvillimit të vendit”

Sekretari i Përgjithshëm i LSI, njëkohësisht Kryetari i LSi, Tiranë, Endrit Braimllari ka qenë pjesë e takimeve intensive me banorë të zonave të ndryshme të Tiranës, ku ka dëgjuar problematikat e tyre dhe diskutuar për gjetjen e zgjidhjes së problemeve kryesore që banorët kanë. Gjatë takimeve Braimllari ka nënvizuar se politika duhet t’i shërbej zhvillimit të vendit.

“Nuk kemi nevojë për fjalë, duhet punë, punë që siguron vende pune të mirëpaguara për të përballuar koston e jetesës”, ka theksuar ai.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al