Endrit Braimllari :”Tirana kërkon politikanë të përgjegjshëm dhe jo arrogant”.

Sekretari i Përgjithshëm i LSI-së, Endrit Braimllari zhvilloi ditën e djeshme një takim me banorët e kryeqytetit .Në fjalën e mbajtur gjatë këtij takimi Braimllari u shpreh se politikanët nuk duhet të kujtohen për zgjedhjet vetëm kur ka zgjedhje.
“Politikanët nuk duhet të kujtohen sa herë që ka zgjedhje, por duhet të jetojnë këtu me hallet e njerëzve dhe të dëgjojnë shqetësimet e tyre. Të dëgjojnë çfarë thonë për arrogancën për papërgjegjshmërinë në vendimmarrje. Nuk kemi nevojë për show por për punë. Tirana kërkon politikanë të përgjegjshëm dhe jo arrogantë”, tha Braimllari.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al