Erisa Xhixho: “LSI mbështet të rinjtë dhe idetë e tyre inovative me një program konkret”

Sekretarja për Marrëdhënjet me Publikun në LSi, Erisa Xhixho ishte sot pjesë e takimit me rrjetin e të rinjve profesionistë në sektorin privat. Pjesë e këtij takimi ishin edhe nënkryetarja e LSI-së, Kejdi Mehmetaj si edhe nënkryetarja e bashkisë, Brunilda Paskali. Xhixho nuk harroi të theksontë faktin se LSI është mbështetëse e rinisë dhe ideve të tyrë inovative dhe se për këtë LSI-a ka një program konkret.

“Takim plot ide dhe energji në Fier me rrjetin e të rinjve profesionistë në sektorin privat. LSI mbështet të rinjtë dhe idetë e tyre inovative me një program konkret. Biznesi privat ka nevojë për stabiletet politik që të sigurojë investimet vendase e te huaja. Jepi një shans rinisë, voto LSI”, shkruan Xhixho.

 

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al