Erisa Xhixho me të rinjtë e Lushnjes: “Faleminderit për mbështetjen dhe punën e palodhur, misioni vazhdon!”

“Miqësia, vlera më e madhe që kemi”, kështu është shprehur Erisa Xhixho në një postim në faqen e saj zyrtare teksa ka publikuar dhe një foto me të rinjtë e LRI Lushnje.Ajo i ka falenderuar për mbështetjen dhe punën e palodhur që kanë bërë gjatë fushatës elektorale duke theksuar se misioni i LSI vazhdon.

Statusi i plotë

Miqesia vlera me madhe qe kemi. Me te rinjt e Lushnjes faleminderit per mbeshtetjen dhe punen e palodhur. Misioni vazhdon …

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al