Erklent Krifsa: “LSI, partia e stabilitetit dhe progresit të vendit. Parti serioze, korrekte dhe në shërbim të qytetarëve”

Kryetari i LRI-së në Tiranë, Erklent Krifsa njëherazi edhe kandidat për deputet në Triranë nga rradhët e LRI-së, me anë të një statusi në facebook është shprehur se LSI është parti e stabilitetit dhe progresit. Gjithashtu ai ka theksuar faktin se falë seriozitetit dhe korrektësisë se LSI-së, Shqipëria sot ka viza të liberalizuara, statusin e vendit kandidat në BE, kundërshtoi ligjin për plehrat, reforma në drejtësi.

Statusi i plotë:

“Lsi eshte partia e stabilitetit dhe progresit per vendin. Nqs Lsi nuk do te ishte nje parti serioze, korrekte dhe ne sherbim te qytetarit, Shqiperia nuk do kishte arritur:
1- Liberalizimi i vizave
2- Statusi i vendit kandidat ne BE
3- Kundershtimi i ligjit per plehrat
4- Reforma ne drejtesi
Me 25 qershor i gjthe vendi voton numrin 1, sepse te gjithe meritojne te kene nje shans ne Shqiperi.
Me 25 qershor te gjithe do votojne Lsi! ⚪️🔴
#NjeShansPerTeGjithe 🌹”.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al