Erklent Krifsa: “Stop largimit të të rinjëve nga vendi!”

Kryetari i Lëvizjes Rinore për Integrim Tiranë, ka reaguar nëpërmjet një postimi në rrjetin social “Facebook” në profilin e tij lidhur me largimet e të rinjëve nga Shqipëria.

Sipas Krifsës “të gjithë të rinjtë po largohen, dhe Shqipëria ka mbetur në mes të një udhëkryqi”.

Më poshtë gjeni edhe postimin e tij:

“Mbylla xhiron maratone Tirane-Rinas. Vendimi im i pare eshte qe 2018 ta quajme vitin e njohjeve te reja, sepse te gjithe shoket e mi te vjeter emigruan!”

Burimi: (integrimi.al/G.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al