Sipas New York Times nga zyrat qendrore të Facebook në San Francisco është përhapur lajmi se kompania e ‘Facebook’ ruajti në një faqe sensitive passëordin e 1.5 milion përdoruesve të ‘Instagram’.

Kjo mund të ishtë shumë e rrezikshme pasi nëse piratët e internetit e pikasin këtë gjë mund të kishin vjedhur shumë të dhëna.

Kjo gafë është konfirmuar dhe nga Mark Zugenberg, i cili tha së shumë herë të dhënat e përdoruesve kalojnë në vende të caktuara për probleme teknike ose për rinovimin e sistemit të Facebookut.

Pra me sa duket siguria në internet nuk është dhe aq e madhe.