Përdoruesit e Facebook Messenger do të kenë një opsion të ri në ditët e ardhshme. Njësoj si në WhatsApp ata mund zgjedhin të fshijnë mesazhet e tyre në messenger.

Sipa “CNN” opsioni “Fshi për të gjithë” do të jetë në dispozicion për 10 minuta pasi të keni dërguar një mesazh dhe kështu mesazhi do të jetë i padukshëm për pjesëmarrësit e tjerë në bisedë. Përdoruesit po e presin me padurim aplikacionin, kështu dhe kur të jenë të dehur ose melankolik, dhe kur të ngatërrojnë çat, ata do të mund të rregullojnë gabimet e tyre, duke i bërë të padukshme.

Për referencë, Google Gmail ofron një opsion të ngjashëm “unsend”, por vetëm për pak sekonda pas dërgimit të email-it.

Ndërsa opsioni i tanishëm i fshirjes, “Remove for you”, do të jetë ende në dispozicion për çdo mesazh në çdo bisedë. Përdoruesit e tjerë do të jenë ende në gjendje ta shohin mesazhin ndërsa në mesazhet e tua ai nuk do të duket.

Raportohet se testimi është bërë në Poloni, Bolivi, Kolumbi dhe Lituani.