Facebook do të prezantojë logon e re të aplikacionit për produktin dhe shërbimet që ofron kompania.

Ajo do të ndryshojë ndërfaqësin e saj në aplikacionet si Instagram dhe Whatsapp ndërsa  aplikacioni Facebook do të mbajë sërish logon e vjetër.

Facebook do të ndryshojë dhe ngjyrën në aplikacione të ndryshme si ngjyra jeshile në Whatsapp etj.

Logoja do të jetë e shkruar me shkronja “Facebook” dhe do të prezantohet e të aplikohet në javët në vijim.