Flamur Çela: Me Luan Ramën diskutuam për sigurinë publike dhe raportet e krimit me politikën

Ish-deputeti i LSI, Flamur Çela me anë të një postimi ka treguar se është takuar ditën e sotme me Zëvëndëskryetarin e kësaj force, Luan Ramën, ndërsa ka bërë me dije edhe temat e diskutuara.

Çela ka shkruar se së bashku kanë biseduar për çështjet më të rëndësishme të momentit, siç janë siguria kombëtare, krimi, korrupsioni dhe droga.

POSTIMI:

Çështjet e Sigurisë Publike,

Lufta kundër Krimit dhe Trafikut të Drogës,

Lufta kundër Korrupsionit e pandëshkueshmërisë,

Raportet e Krimit me Politikën

Qeverisja e Kriminalizuar,

Këto e shumë të tjera janë objekt diskutimi në zyrën e zëvendëskryetarit të LSI-së Luan Rama, me fokus rritjen e rolit të LSI-së në keto çështje sensitive dhe me rëndësi të madhe për çeljen e negociatave me BE-në.

Flamur Çelaj

Kryetar I Komisionit të Sigurisë Kombëtare

Lëvizja Socialiste për Integrim

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al