Flamur Çelaj: Familja Haradinaj kontribut dhe sakrificë për kauzën kombëtare

Nga Flamur Çelaj

Vlerat e njeriut duken në respektin që i tregohet kur përcillet në banesën e fundit!
Baca Hilmi gjithë patriotët nga Kosova, Shqipëria  dhe gjithë hapsirat Shqiptare jashtë kufijve me prezencën e tyre sot, demonstruan më së miri respektin dhe nderimin për kontributin dhe sakrificat e tua dhe të familjes Haradinaj për kauzën kombëtare.
U prehsh në paqe !

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al