Floida Kërpaçi: Bashkë me Lëvizjen Rinore për Integrim, forumin që dëgjon dhe përfaqëson të rinjtë nëpërmjet AKSIONIT #RINIAREAGON, do ta ç’bëjmë këtë qeveri antishqiptare!

Deputetja e LSI-së, njëkohësisht Kryetare e LRI-së, Floida Kërpaçi nga Korça në një takim me të rinjtë e LRI Korçë është shprehur se të rinjtë sot kanë pafund veshtirësi për të jetuar në Shqipëri dhe se së bashku me LRI të rinjtë do ta ç’bëjnë këtë qeveri me politika shpopulluese.

Më poshtë postimi i plotë i Kërpaçit:

#LlVEKorçë,Takim energjik me grupin organizativ të LRI Korçë 💪🏻❤👫👭!

Bashkë me Petrikën, dhe të rinjtë e Korçës, diskutuam vështirësitë që ka sot një i ri për të jetuar në Shqipëri.

Ndërkohë që një i ri në Korçë dhe në Shqipëri, nuk ka mundësi të ketë një arsim të denjë, nuk ka mundësi të punësohet, nuk ka mundesi të ketë një pagë të mirëpaguar,jeton në një shoqëri jo të sigurt ku shembulli që merr nga qeveria është suksesi nëpërmjet të qenit kriminel dhe shpërndarës droge nga ana tjeter kemi qeverinë që shpërfill dhe po dëbon të rinjtë me politikat e saj shpopulluese.

Të rinjtë nuk e durojnë dot më këtë realitet diktatorial dhe bashkë me Lëvizjen Rinore për Integrim, forumin që dëgjon dhe përfaqëson të rinjtë nëpërmjet AKSIONIT #RINIAREAGON, do ta ç’bëjmë këtë qeveri antishqiptare!

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al