Floida Kërpaçi : Investimi në arsimin publik është investim për të ardhmen

Kryetarja e Lëvizjes Rinore për Integrimi, Floida Kërpaçi zhvilloi një takim me të rinjtë e Gjimnazit”Qemal Stafa”. Floida tha se LSI ka një plan konkret për rritjen e cilësisë së arsimit duke theksuar se investimi në arsimin publik është një investim për të ardhmen.
“LSI ka një projekt konkret për cilësinë e Arsimit, që do të rregullojë problemet e ngrohjes në shkolla, mësimit me dy turne, varfërinë e laboratorëve shkencore dhe cilësinë e mësimdhenies”,u shpreh Floida Kërpaçi.
“Do rikthejë kuptimin e përkujdesjes së mësuesit si prind i dytë për fëmijët.Sepse investimi në arsimin publik është investim për të ardhmen! “, ka vijuar Kërpaçi.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al