Floida Kërpaçi: Me LSI çdo qytetar Shqiptar ka një shans

Kandidatja e LSI në listat për deputet në qarkun e Tiranës, Floida Kërpaçi ka zhvilluar ditën e sotme një takim në njësinë 5 me banorët e zonës.Një ndër banorët ishte dhe z.Çelnik i cili megjithse kishte vite që jetonte në zemër të Tiranës, në njësinë 5, problemet e tij dhe të familjes së tij ishin të mëdha!
Në një postim në faqen e saj zyrtare në Facebook, Floida Kërpaçi është shprehur se misioni i LSI është t’i qëndrojnë pranë qytetarëve duke punuar për t’i krijuar shanse për një jetë më të mirë.
Statusi i plotë

Edhe pse xhaxhi Çelniku ka vite që jeton në zemër të Tiranës, në njësinë 5, problemet e tij dhe të familjes së tij ishin të mëdha!
Misioni ynë,është të jemi çdo ditë pranë qytetarëve me thjeshtësi dhe duke punuar për ti krijuar shanse për një jetë më të mirë!
Me LSI çdo qytetar Shqiptar ka një SHANS!

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al