Floida Kërpaçi: “Shansi i rinisë së Lushnjës për një jetë më të mirë buron nga LSI”

Kryetarja e Lëvizjes Rinore për Integrim, Floida Kërpaçi e shoqëruar nga Ministri i Drejtësisë, Petrit Vasili ka qenë sot pjesë e një takimi me të rinjtë e Lushnjes. Nga ky takim shumë entuzjast, Kërpaçi është shprehur në rrjetin social facebook se anëtarësimet e shumta në Lushnje dëshmojnë zhgënjimin dhe lodhjen e të rinjve me politikën e vjetër.

Statusi i plotë:
Shansi i rinisë së Lushnjës për një jetë më të mirë buron nga LSI!

Anëtaresimet e shumta në Lushnje dëshmojnë se të rinjtë janë të lodhur e zhgënjyer nga mashtrimet e politikës së vjetër!

Rinia do marrë vetë drejtimin për arsimim më të mirë, punësim të mirëpaguar e siguri për të ardhmen!

#EjadheTineLSI❤️
#LSIFitore2017
#LRIForumiIShanseveTeMedha

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al