Floida Kërpaçi: Shansi i rinisë së Tiranës për një jetë më të mirë buron nga LSI

Kryetarja e Lëvizjes Rinore për Integrim, Floida Kërpaçi zhvilloi një takim me të rinjtë e njësisë 11.
Kërpaçi theksoi se po punohet çdo ditë për një arsim më të mirë dhe me politika konkrete për të krijuar punë të paguara më mirë.Ajo shprehu besimin e plotë që ka te të rinjtë dhe te puna e mirë që mund të bëhet duke qëndruar të gjithë bashkë.
“Shansi i rinisë së Tiranës për një jetë më të mirë buron nga LSI.Çdo ditë, me përkushtim dhe dashuri pranë çdo të riu duke punuar për një Arsim më të mirë dhe me politika konkrete për të krijuar punë të paguara më mirë!” është shprehur kryetarja e LRI.
“Po punojmë shumë, pa u lodhur, që çdo i ri të jetë më i qetë, me më shumë shansë, për një të nesërme më të mirë!
Une kam besim te çdo i ri! Kam besim te puna e mirë që mund të bëjmë sëbashku, sepse bashkë jemi më të fortë!
LSI, familja e të gjithë shqiptarëve!” ka vijuar Kërpaçi.

(Burimi:Integrimi.al/Xh.N)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al