Floida Kërpaçi :Ta bëjmë Shqipërinë një vend që ofron një shans për të gjithë ata që duan një jetë më të mirë!

16299164_1258010287601994_7380649070508841064_nKryetarja e Lëvizjes Rinore për Integrim, Floida Kërpaçi ndodhet në Bruksel, në Parlamentin Evropian në diskutime për rritjen e bashkëpunimit dhe cilësinë e politikave që çojnë Shqipërinë drejt rritjes së standarteve dhe integrimit në Bashkimin Evropian. Në një foto të postuar në rrjetin social facebook ku duket kryetarja Kërpaçi me 3 europarlamentar, Tanja Fajon, Brando Benifei dhe Victor Negrescu, Kërpaçi shprehet:

“Me 3 miq të mirë të rinisë dhqiptare dhe projektit tonë Evropian, Tanja Fajon,Brando Benifei,Victor Negrescu!
Në Parlamentin Evropian, për të rritur bashkëpunimin, cilësinë e politikave tona dhe për ta çuar Shqipërinë me shpejt drejt rritjes së standarteve të jetesës, për një vend që ofron një shans për të gjithë ata që duan një jetë më të mirë!

(Burimi:Integrimi.alE.S)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al