Floida Kërpaçi:Lëvizja Rinore për Integrim, forumi rinor që punon çdo ditë për të përfaqësuar të rinjtë dhe qytetarët shqiptarë

Deputetja e LSI-së, njëkohësisht kryetarja e LRI-së Floida Kërpaçi ka zhvilluar ditën e sotme një takim me strukturat e LRI-së, Pogradec.

“Diskutuam për vështirësitë për Punësim, arsimin në gjendje të MJERË dhe mbi të gjitha mbi realitetin e trishtë sesi të rinjtë çdo ditë e më shumë po largohen nga Pogradeci për të punuar në Maqedoni dhe Greqi”- shprehet Kërpaçi.

Më poshtë statusi i plotë:

#LIVEPogradec, Bashkë me grupin e jashtëzakonshëm organizativ të Pogradecit!
Diskutuam për vështirësitë për Punësim, arsimin në gjendje të MJERË dhe mbi të gjitha mbi realitetin e trishtë sesi të rinjtë çdo ditë e më shumë po largohen nga Pogradeci për të punuar në Maqedoni dhe Greqi

Lëvizja Rinore për Integrim, forumi rinor që punon çdo ditë për të përfaqësuar të rinjtë dhe qytetarët Shqiptarë

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al