Në këto ditë të ftohta dimri, thuajse i gjithë territori i vendit është zbardhur nga dëbora. Shumë rrugë janë bllokuar dhe shumë shkolla janë mbyllur për shkak të motit të keq dhe të ftohtit.

Edhe Bajram Currin gjithashtu e ka mbuluar dëbora, ku lartësia e saj shkon në disa centimetër.