Rezidenca zyrtare e sovranëve britanikë “Buckingham Palace” ashtu si çdo vit tjetër, hap dyert për publikun, gjatë kohës që familja mbretërore kalon pushimet në Windsor.

Që nga viti 1837, në kohën kur mbretërorët ndodhen me pushime, publiku nga mbarë bota ka mundësinë të vizitojë këtë rezidencë.

Këtë vit, ndryshe nga çdo herë tjetër vjen një risi e madhe për publikun, kjo pasi për herë të parë këtë vit hapet “dhoma sekrete” e Ledy Dianës, ish-princeshës së Uellsit që humbi jetën tragjikisht në vitin 1997.

Dhoma e cila deri më tani mbahej me çelës për vizitorët, hap dyert dhe mund të gjithë mund të vizitojnë dhe t’i shikojnë me admirim gjësendet dhe fotografitë e ndryshme që i përkasin Princit Ulliam dhe Harryt.