Në vitin 1981, një princeshë e re, Diana rrezikoi në sprovën për të qenë pjesë e familjes mbretërore.

Është një nga ngjarjet më të pëlqyra në kalendarin mbretëror dhe thuhet se është një nga të preferuarat e Mbretëreshës.

Pas të gjithave, ‘Trooping the Color’ është vënë në thelb për të festuar ditëlindjen e saj zyrtare.

Për vëzhguesit mbretërorë të zjarrtë, është gjithashtu një mundësi kryesore për të parë roialët e vjetër dhe të rinj në një parakalim masiv.

Kjo ofron një mundësi unike për të parë veshjet e tyre thuajse si tapeti i kuq i VIP-ave.

Sot, Dukesha e Sussex do të marrë pjesë, duke e kthyer këtë në angazhimin e parë të saj që prej lindjes së Archie. Ajo bëri debutimin e saj vitin e kaluar që përkoi me dukjen e parë të Dukeshës së Kembrixhit pas lindjes së princit Louis.

Sidoqoftë edhe pse Meghan dhe Kate mund të kenë qenë mjaftueshëm nervoze përsëri debutimi i tyre shkoi shumë më mirë se vetë princeshë Diana.

Image