Monumenti i Lasgush Poradecit në qytetin e Pogradecit është spikat më shumë këto ditë në dëborë.

Pogradeci po përballet këto ditë me kushte të rënduara atmosferike. Bashkia njoftoi se sot, 10 Janar, proçesi mësimor në shkollat 9-vjeçare dhe të mesme në qytet si edhe në të gjitha njësitë administrative do pezullohet. Po kështu, në njësitë administrative do të jenë të mbyllur, edhe kopshtet.

Image

Image

Image

Image

Image