Në Gjenevë është prezantuar panairi i makinave të reja.

Komapn itë më në zë prezantuan projektet e tyre më të reja.  Renault spikati me një projekt shumë ambicioz.

Gjithashtu kishte edhe makina dhe projekte të cilat u cilësuan tq çuditshme.

Ju ftojmë të shikoni fotot e panairit: