Një ndërtesë e tetë katëshe  është shembur  në qytetin turk të Stambollit, duke vrarë një person, ndërsa njerëzit e tjerë u plagosën të cilët u zunë nën rrënoja.

Videoja nga një zonë banimi në rrethin e qytetit Kartal tregon se  ekipi i emergjencave po punojnë për të shpëtuar njerëzit nga një grumbulli mbetjesh.

Raportet sugjerojnë se së paku katër njerëz mund të mungojnë dhe një numër i makinave janë varrosur gjithashtu në rrënojat.

Shkaku i katastrofës e cila ndodhi mërkurën pasdite akoma nuk dihen.
Image
Image