FOTOLAJM / Ministri Panariti inspekton pemtoret e Dvoranit

Ministri Panariti inspekton pemtoret e Dvoranit, teksa udhëtonte për një tjetër zonë, ku nuk kishte as media, as fermerë dhe në mënyrë krejt të pavarur, verifikikoi situatën aty. Është e njëjta pemtore, ku ministri Panariti vizitoi para një muaji, pas ngricave që dëmtuan pemtarinë.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al