Të rinjtë e Forumit Rinor të LRI kanë zgjedhur një mesazh të veçantë për protestën e sotme.

Të rinjtë e LRI kanë shkruar në duart e tyre mesazhet kryesore që e shoqërojnë dhe sloganet e LSI “Shqipëria shtëpia juaj”, dhe “Rama ik”.