Fillimi i muajit dhjetor shoqërohet edhe me ndriçimin e dritave në shenjë të festave të fundvitit. Fshati Pjetërshan, që gjendet veç pak kilomentra nga Gjakova, ka marrë pamjen më të bukur në vigjilje të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Ndriçimi dhe rregullimi i fshatit tashmë është bërë një traditë nga banorët e saj dhe po konsiderohet si më fshati i dekoruar në gjithë Kosovën.

Këtë vit banorët stolisën dhe i dhanë magji vendit të tyre, duke e dekoruar e veshur me drita shumëngjyrëshe, përcjell albinfo.ch.

ImageImageImageImageImage