Gaetano Doçi: Përmbytjet po fillojnë të japin dëmet e para

Sekretari i Burimeve Njerëzore për LRI, Gaetano Doçi ka reaguar me anë të një postimi në Facebook ku shprehet se përmbytjet po fillojnë të japin dëmet e para.Një urë në Qafshtamë është rrëzuar duke izoluar tre fshatra bashkë me fabriken e ujit e cila është punëdhënëse për mijëra qytetare anembanë vendit.

Më poshtë statusi i plotë:

Përmbytjet po fillojnë të japin dëmet e para.

Një urë në Qafshtamë është rrëzuar duke izoluar tre fshatra bashkë me fabriken e ujit e cila është punëdhënëse për mijëra qytetare anembanë vendit.

Shteti po bën PR-in e rradhës ku vetëdeklaron se po bën maksimumin e mundshëm.

Gjithë ato forca policie, ushtrie e rezervistësh e asnjë nuk merr masa për të kufizuar shtratet e lumenjeve por na vënë në dukje shpëtimin e jetës e cila nuk meriton jehonë kaq të madhe pasi është pika themelore e Kushtetutës dhe detyrës së një shteti.

Problemi është se çfarë do të ndodhë me vonë dhe kur të tërhiqen ,përmbytjet a do jetë i aftë të rikuperojë një dizaster në ekonomi ?!

 

Burimi:(integrimi.al/E.P)

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al