Gjelat s’po i binden kryetarit

Në kuadër të nismës të pastrojm shqipërinë,Kryetari i Bashkisë vendosi të largoj tregun e gjësë së gjallë në periferi të qytetit një nisëm e cila u mirëprit dhe u përshendet vecanërisht nga qytetaret.Po vallë gjelat apo i binden kryetarit ? A dëshirojnë ato të largohen nga teritori i tyre ? A kan mbërritur fjalët e kryetarit në veshin e gjelit !? Apo mos vallë gjelat  po bëjnë një vesh të shurdhër dhe një sy qorr ! Duan apo nuk duan ata ,ky është vendimi i kryetarit. E për ironi të fatit gjelat e kan forcuar terrenin dhe po i tregojn dhëmbët kryetarit, ato vazhdojn të jen akoma  në rrugë dhe me qetesin e tyre  fillojn zhurnën karakteristike. Pse duhet të mos respektohen vendimet e pushtetarve tanë apo se të zotët e gjelave kanë dy rrugë ta shesin apo ta leshojnë serisht në kafaz gjelin e tyre.

Te shenuara si:

Ju kerkojme ndjese por nuk u gjeten postime te ngjashme.

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al