Gjimnazistët e LRI Berat mbjellin pemë në hyrje të kalasë

Në kuadër të mbrojtjes së trashëgimisë natyrore gjimnazistët e Lëvizjes Rinore për Integrim mbollën disa pisha në hyrjen e Kalasë së Beratit. Mjedisi është i të gjithëve, por jo të gjithë e respektojnë atë dhe kjo ka qenë arsyeja

e kësaj nisme të ndërmarrë nga të rinjtë e Lëvizjes Rinore për Integrim në Berat. Është shumë e rëndësishme që të rinjtë ta njohin natyrën. Zoti na ka falur një natyrë të mrekullueshme dhe na takon neve që ta ruajmë dhe ta zhvillojmë atë. Tanimë forumi i LRI është forumi shembull për aktivitetet në mbrojtje të mjedisit dhe trashëgimisë kulturore.

Burimi:( Integrimi.al / E.S )

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al