Gjosha: Krenare për Shqipërinë! Jemi më pranë standardeve evropiane

Gjosha 1Ministrja e Integrimit, Klajda Gjosha, përgëzoi dialogun e arritur nga politika shqiptare për të votuar sot draftin e reformës në drejtësi.

Gjosha shprehet se Shqipëria tani është më pranë standardeve europiane.

“Krenare për Shqipërinë, krenare për dialogun dhe vullnetin e treguar nga klasa politike shqiptare e cila do t’i japë shqiptarëve reformën më të madhe të këtyre 25 viteve. Falenderojmë partnerët tanë ndërkombëtarë, veçanërisht znj. Nuland dhe z. Hahn, për gjithë mbështetjen e dhënë. Sot Shqipëria më pranë standardeve europiane”, shkuan Gjosha ne Facebook.

Burimi:(Integrimi.al/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al