Së fundmi po qarkullon në rrjet një lojë me emrin “PPP Man|”Si të vjedhësh me shumicë dhe me stil”. Loja ironizon figurat kryesore të Rilindjes duke vendosur si kategori të gjitha format me të cilat qeveria Rama po vjedh sot shqiptarët.

Për më shumë kliko linkun e lojës:

 

https://hajduti.github.io/ppp-man/