Tre të rinj nga Maqedonia kanë grabitur një postë në fshatin Voderady në Sllovaki duke vjedhur shuma të mëdha parash.

Slavcko 28 vjeç, Kristijan 24 vjeç dhe Goran 42 vjeç kanë treguar se janë vërtetë hajdutë “budallenj”.

Pasi kanë vjedhur paratë, ata kanë publikuar fotografitë me të holla në rrjetet sociale duke ua bërë të lehtë policisë identifikimin e tyre.

Një nga tre hajdutët është arrestuar, ndërsa pritet arrestimi edhe i dy të arratisurve të tjerë.

Image