Një bankomat i një banke të nivelit të dytë ka rënë pre e grabitjes.

Ngjarja ka ndodhur gjatë natës në Shijak dhe sipas informacioneve paraprake autorët kanë thyer bankomatin dhe kanë marrë një sasi parash.

Ende nuk ka një informacion për autorët dhe rrethanat si ka ndodhur grabitja.