Haxhinasto në analizën e “SGS”- Objektivi kryesor, përmirësimi I shërbimit ndaj qytetarëve

Është zhvilluar në Ministrisë e Transportit dhe Infrastrukturës, analiza vjetore e kompanisë që ka marrë me koncesion shërbimin e kontrollit teknik të automjeteve “SGS”.

Ministri Edmond Haxhinasto, i cili mori pjesë në analizë, tha se puna e realizuar nga “SGS”, ka rëndësi të madhe jo vetëm për sigurinë e automjeteve, por edhe si burim të dhënash për përmirësimin e politikave të sektorit të transportit.

haxhinasto

Haxhinasto tha se objektivi madhor është që të përmirësohen shërbimet ndaj qytetarëve. Lidhur me këtë, ai i kërkoi kompanisë të marrë masat e nevojshme për shpërndarjen gjatë vitit të fluksit të jashtëzakonshëm të muajve nëntor– dhjetor, si dhe përmirësimin e efikasitetit në testim.

Kreu i MTI-së, Haxhinasto shprehu domosdoshmërinë për të luftuar korrupsionin dhe evazionin e punonjësve në procesin e testimit, pasi theksoi ai, këto shkelje mund të përkthehen në jetë të humbura në rrugë.

Haxhinasto, kërkoi gjithashtu shpërndarjen proporcionale të investimeve që realizohen nga “SGS”, me qëllim që cilësia e shërbimit të përmirësohet jo vetëm në Tiranë, por edhe në qendrat e tjera të “SGS” në bashkitë e tjera të vendit.

Burimi:(integrimionline/E C)

Te shenuara si:
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al