Këto janë dy shenjat më me fat për sot, 3 nëntor 2018

Dashi

Kjo ditë është ideale për ta kaluar në relaks të plotë. Duhet të rikuperoni energjitë lidhur me projektet e reja, të cilat do ju gjejnë shumë të ngarkuar. Dashuria do të kalojë në plan të dytë por mos u dekurajoni, parashikohen mundësi të mira për të zyrtarizuar një histori.

Shigjetari

Kjo fundjavë do ju gjejë tejet euforik, ku parashikohet të ketë konfirmime dhe zhvillime të rëndësishme profesionale. Mundohuni vetëm që të mos lini pas dore jetën tuaj sentimentale.