Një sulm me armë ka ndodhur të mërkurën në Kaliforni, ku një ish-marins ka vrarë 12 perosna.

Një nga viktimat ishte edhe Telemachus Orfanos, 27 vjeç, i cili para një viti kishte mbijetuar nga një tjetër sulm me armë ku vdiqën 58 persona në Las Vegas.

Këtë e kanë konfirmuar familjarët e tij.

“Djali im ishte në Las Vegas me shumë miq të tij dhe ai erdhi në shtëpi. Ai nuk u kthye në shtëpi mbrëmë,” tha nëna e tij për ABC News.

“Nuk dua lutje, nuk dua mendime, dua kontrollin e armëve”, tha ajo.