Ibrahim Gonxhi: Edukimi i të rinjve është kthyer në një problem madhor

Nga Ibrahim Gonxhi.

Edukimi i të rinjve është kthyer në një problem madhor .

Sot #LRIGjimnaze mendoj të bëj të lumtur nxënësit e shkollës 9 vjecare “Vilëz” në fshatin Zallbastar Tiranë ,duke i dhuruar atyre libra dhe mjete shkollore .

Ndonëse dëshira ishte e madhe për të mësuar por edhe mësuesit të cilët ishin mjaft të përkushtuar dhe me një vullnet dhe guxim të madh përshkruanin cdo ditë një rrugë të lënë në harresë që edhe automjetët e kishin të pamundur të kalonin , dhe në këtë ditë feste për to dhurata më e bukur ishte të bënim të lumtur nxënësit e tyre që për to ishin edhe si fëmijët e tyre .

Ato sot u ndjen të lumtur , u larguan nga bangat e shkollës me buzën gaz me librin e ri në dorë por realiteti përsëri është i trishtë , kur isha në shkollën e tyre ndërmend më erdhi “Bashkbisedimi i #LRIGjimnaze me Ish Ministren e Integrimit Klajda Gjosha” ndonëse deri sot un shpresoja që në qershor hapja e negociatave do të ishte një drritë jeshile , kuptova që paska qenë vetëm një ndjenjë atdhedashurie .

Së fundi dua të uroj të gjithë mësuesit për festën e tyre , dua ti falendëroj perzemërsisht për djersën që hedhin cdo ditë për ne , për dashurinë që na dhurojnë , për sakrificat e lodhjen e tyre.

FALEMNDERIT PRINDI IM I DYTË QË ME DHURON DRRITË NGA RREZATIMI YT !

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al