Ju mund të dekoroni vetë shtëpinë tuaj ose mund të merrni ndonjë arkitekt për të krijuar diçka të veçantë.

Fantazi mund të jetë e pakufishme dhe shumë zgjidhje të çuditshme të dizajnit mund të jenë gjeniale dhe madje praktike.

Më poshtë disa ide kreative të dizajnit që mund të bëjnë çdo vend të duken si një-e-një-lloj.