Ilir Meta: “Shqipëria duhet të ecë përpara me hapin e ëndrrave të të rinjve!”

Kryetari i LSI-së, z. #Ilir_Meta, mori pjesë në një takim me të rinjtë e qytetit të Durrësit ku u shpërndanë dhe 300 karta të reja anëtarësimi. Të pranishëm ishin edhe kryetari i LSI Durrës, z. #Lefter_Koka, N/Kryetarja e LRI-së, #Rea_Kotani, Kryetari i LRI Durrës, #Arbi_Shtylla, etj.

Në fjalën e tij, z. Meta, teksa vlerësoi punën e LRI-së, u shpreh se Shqipëria duhet të ecë përpara me hapin e ëndrrave të të rinjve dhe se për ta bërë këtë duhen përfshirë gjithnjë e më shumë në vendimmarrje të rinjtë.

Burimi:( integrimi.al / E.S ) 

al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al