Vazhdon të rritet numri i të infektuarve nga koronavirusi në Shqipëri. Harta e vendeve të infektuara është zgjeruar edhe më tej.

Raportohet se në qytetin e Korçës është konfirmuar një tjetër person me Covid-19.

Bëhet fjalë për një shoferin e ambulancës të Maliqit.

Personi i infektuar ka shfaqur simptoma të infeksionit si temperaturë dhe vështirësi në frymëmarrje, kështu që i është nënshtruar analizave, të cilat kanë rezultuar pozitive.

Mbetet ende e paqartë se si është infektuar ky person nga koronavirusi.