Kufjet mund të jenë mjaft të përshtatshme, nuk ka dyshim.Ato janë të mrekullueshme për të punuar e relaksuar, por kufjet gjithashtu mund të jenë të dëmshme, madje edhe të rrezikshme.

Ja cilat janë 4 rreziqet potenciale të përdorimit të shpeshtë të kufjeve:

  1. Aftësia juaj dëgjuese mund të vuajë shumë
  2. Mund të merrni një infeksion të veshëve
  3. Mund të zhvilloni Vertigo “një ndjesi e humbjes së ekuilibrit” dhe shoqërohet shpesh me simptoma të tilla si marramendje, të përziera dhe të vjella.
  4. Jeni të ekspozuar ndaj rrezatimit