Ja çfarë ushqimesh duhet të konsumoni që metabolizmin ta keni në rregull

Për trupin dhe mendjen është gjithmonë me rëndësi që edhe metabolizmi të jetë në rregull.

Më poshtë është lista e ushqimeve që gjithashtu ndihmon në këtë drejtim.

  1. Speca djegës
  2. Drithrat
  3. Brokoli
  4. Supa
  5. Kafeja dhe çaji i gjelbër
  6. Molla dhe pjeshka
  7. Erëza
  8. Agrume
  9. Ushime me kalcium
  10. Arra.
al}lsiLOGO_LRI_lgi
Selia Qëndrore

Rruga Sami Frashëri
Godina 20/10
Tiranë, Shqipëri

Zyra e Kordinatorëve

Tel: +355 4 2270 412
Tel: +355 4 2270 413

Zyra e Sekretariatit

Tel: +355 4 2258 665

Zyra e Shtypit LSI

Tel: +355 4 225 758

info@lsi.al, www.lsi.al