Apple nuk është vetëm një lider në produktet si iPhone dhe iMac.

Apple dominon jo vetëm në sektorin e telefonisë por edhe në fushën e kufjeve. Kjo ajo çfarë thuhet nga Midia, një kompani kërkimore, e cila gjurmon tregun në një sektor që është vendimtar për botën muzikore

Është mësuar se, Apple në tremujorin e parë të vitit 2018 ka prekur 24% të tregut. Dihet që flitet për produktet EarPods, AirPods dhe Beats, ky i fundit një markë Apple.

Arritja është e rëndësishme sepse 70% e konsumatorëve kanë një palë kufje dhe dëgjimi nga smartphoni është metoda e dytë më e zakonshme, menjëherë pas makinës dhe para altoparlantëve të shtëpisë.